fbpx

Om os

Om skolens venner

Skolens Venner er en landsdækkende frivillig forening, der organiserer frivillige skolevenner i skolen. Skolevenner indgår som ekstra voksen i lærerstyrede aktiviteter, og kommer med tid, ro og nærvær, der er med til at understøtte elevernes personlige, sociale og faglige trivsel.

Vil du vide mere om vores indsats?
LÆS MERE

Organisation

Mød bestyrelsen og sekretariatet, der kommer med forskellige baggrunde og har alle en passion for at sikre, at børn og unge trives i skolen.
LÆS MERE

Advisory board

Skolens Venner har samlet faglige ressourcepersoner i et advisory board, der fungerer som faglig, kreativ og strategisk sparringspartner for Skolens Venner.
Se en præsentation her

Lokalforeninger

Rundt om i landet er skolevenner organiseret i lokalforeninger, der står for kontakten mellem skolevenner og skoler i området. Der er også en række medlemsskoler i kommuner, som endnu ikke har en lokalforening.
Find oversigten her

Støtte &
samarbejde

Skolens Venner har bl.a. et samarbejde med Danmarks Lærerforening og Skolelederforeningen, som på et overordnet niveau sikrer, at indsatsen med skolevenner på skolerne sker i overensstemmelse med de fagprofessionelles roller og ansvar.
Læs mere

Venskabsaftale

Når en frivillig bliver ven med en skole, underskriver begge parter en venskabsaftale. Aftalen sikrer, at både den frivillige skoleven og skolen får det bedste ud af venskabet.
Læs mere
STØT
crossmenu