Bestyrelsen i Skolens Venner

Thøger Johnsen, Hørsholm

Tidl. rektor for Frederiksberg Seminarium/Institut for Skole og Læring, Metropol. Tidl. formand for bestyrelsen for VUC Frederiksberg. Medinitiativtager til Skolens Venner.

Mail: tj@skolensvenner.dk

Carsten Hogstad, Roskilde

Tidligere lærer, skoleleder og forvaltningschef. Medinitiativtager til Skolens Venner.
Bestyrelsensmedlem i Skolens Venner Roskilde.

Lise Hogstad, Roskilde

Tidligere administrationschef på Frederiksberg Seminarium. Grundlægger af og tidligere formand for Danmarks Skolesekretærforening. Medstifter af Skolens Venner. Formand for Skolens Venner Roskilde og skoleven.

Britta Bang, Silkeborg

Har siddet i Silkeborg byråd og her arbejdet med skoleområdet. Formand for Skolens Venner i Silkeborg.

Gitte Nielsen, Roskilde

Tidligere revisor, og tidligere bogholder i Skolens Venner.
Bestyrelsesmedlem i Skolens Venner Roskilde og skoleven.

Nils-Georg Lundberg, Hjørring

Tidligere rektor på Hjørring Seminarium og dekan ved UCN. Formand for Skolens Venner i Hjørring.

Lars Aaberg, København

Skoleleder på Skolen på Strandboulevarden. Sidder i hovedbestyrelsen for Skolelederforeningen og i forbyggelsesudvalget i Kræftens Bekæmpelse.

Caroline Emilie Klubien, København

Afdelingsleder og leder af Ressource Centret på Korsager Skole, der har skolevenner.

Sarah Haug Rasch, København

Folkeskolelærer i Ballerup. Tidligere frivillig rådgiver på Børnetelefonen og bestyrelsesmedlem i Dansklærerforeningen.

Talita Elvang, København

Chefkonsulent, Københavns Professionshøjskole, Institut for Didaktik og Digitalisering. Har tidligere arbejdet med strategi- og forandringsudvikling samt processledlese i bl.a. i Akademiet for Social Innovation

Trine Ladegaard

Sekretariatsleder